19 Ιουν 2009

ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ Ή ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ



Σε εξέλιξη βρίσκεται το οργανωμένο σχέδιο των κύκλων της αντιδραστικής Ε.Ε. αλλά και των άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων. Με στόχο τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων από τις αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης, προσπαθούν να στοχοποιήσουν τα θύματα του Ιμπεριαλισμού στα μάτια των εργαζομένων! Η υστερία κατά των προσφύγων σε συνδυασμό με την ιστορική λήθη είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της πλουτοκρατίας.
Παράλληλα, ο Δήμος της Αθήνας με την υποστήριξη της Ν.Δ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζουν την άθλια αντικομμουνιστική "έκθεση" της ΕΕ με θέμα της «20ής επετείου από τον εκδημοκρατισμό των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ εγκρίνουν τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί δημιουργίας «πλατφόρμας για την Ευρωπαϊκή Μνήμη και Συνείδηση» και προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προώθησης της αντικομουνιστικής εκστρατείας, ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης, που αναζητούνται εναγωνίως τρόποι να χτυπηθούν τα κινήματα και οι προοδευτικές δυνάμεις, που αντιτάσσονται στις αντιλαϊκές - αντεργατικές πολιτικές και αποφάσεις, ζητείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρησιμοποιήσει όλα τα υπάρχοντα οικονομικά όργανα για την ενίσχυση του αντικομμουνισμού και τις προσπάθειες εξίσωσής του με το ναζισμό - φασισμό.


ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 5 ΚΟΥΒΑΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!!!

Αλήθεια! Όλοι αυτοί που την επομένη των αμερικάνικων εκλογών βγήκαν με τεράστιους τίτλους να υμνούν τον Ομπάμα ("Ελευθεροτυπία", "Αυγή" κ.α.) πρέπει να θεωρούν εαυτούς περήφανους για τη "δημοκρατική" στροφή των ΗΠΑ. Σταθερά στην ιμπεριαλιστική ρότα, δεν σκοπεύουν να αλλάξουν πορεία. Η λαϊκή αφύπνιση και κινητοποίηση μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις.
Στα πλαίσια αυτά, η Ε.Ε.Ν.Σ., θα αναπτύξει περεταίρω τη δράση της μέχρι την απελευθέρωση των 5 Κουβανών Ηρώων.


Επισκεφθήτε: http://www.freeforfive.org/ecard/def/ecard.html