26 Ιαν 2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠ. ΕΙΡΗΝΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΣΤΑ JUMBO ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

Η αστυνομία, στις 24.01.2009, προέβη σε σύλληψη και του μέλους της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης και μέλους του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, γιατί συμπαραστάθηκε στον απολυμένο εργάτη της πολυεθνικής "Jumbo" Ν. Νικολόπουλο! Να σημειωθεί ότι ο Νικολόπουλος αρνήθηκε να υποκύψει στη δωροδοκία και στις απειλές για τη ζωή των συγγενών του από τα τσιράκια της μαφιόζικης εργοδοσίας των "Jumbo".

Τσιράκι της εργοδοσίας κατέθεσε μήνυση κατά των εργαζομένων που απέκλεισαν το κατάστημα του Ταύρου με ψεύτικες κατηγορίες! Ο αποκλεισμός του καταστήματος ξεκίνησε περίπου στις 11.20πμ, ενώ υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι η μήνυση κατατέθηκε νωρίτερα!!!! Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις περίπου στις 1.30μμ, ενώ περιπολικό και ασφαλίτες βρίσκονταν στο χώρο πριν έρθουν οι συνδικαλιστές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και του Π.Α.ΜΕ.!!! Δηλαδή πρόκειται για προσχεδιασμένη επιχείρηση, αφού αντίστοιχες ενέργειες είχαμε σε όλα τα καταστήματα "Jumbo" σε όλη την Ελλάδα! Αλγεινή εντύπωση άφησε η Εισαγγελέας υπηρεσίας η οποία αρνήθηκε οποιαδήποτε εξήγηση, την ίδια ώρα, που η εργοδοσία της πολυεθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, την ώρα που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, συνομιλούσε απευθείας με τον αρχιεισαγγελέα Σανιδά!!! Να ποια είναι η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη!!

Υπεύθυνες είναι όμως και οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν της Ε.Ε. και που ψήφισαν όλες εκείνες τις συμφωνίες που αποθρασύνουν τους μεγαλοκεφαλαιούχους. Όσο για Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.; Ως ξεπουλημένες, είναι και εξαφανισμένες!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και του Κ.Κ.Ε.
Φωτογραφίες από τον αποκλεισμό του καταστήματος, την σύλληψη αλλά και την αναταπόκριση των ταξικών συνδικάτων και μαζικών φορέων, που έξω από το αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων απαίτησαν και κατάφεραν την άμεση απελευθέρωση των δύο συνδικαλιστών. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η παρέμβαση των βουλευτών του Κ.Κ.Ε. Λίλας Καφαντάρη, Εύας Μελλά και Γιώργου Μαυρίκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: