12 Απρ 2009

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ (24.04-03.05) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

Αναβλήθηκε για τις 16.02.2010 η δίκη των συναγωνιστών μας (στις επιτροπές Ειρήνης Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας), Χριστίνας Μπέλλα και Τάσου Κεσσόπουλου.
Η συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από την εργοδοσία με αφορμή τις κινητοποιήσεις στα Jumbo έχει οργίσει τους εργαζόμενους όλων των κλάδων. Οι εργοδότες, αποθρασυμένοι από τη, κατά παραγγελία τους, νομική στήριξη που τους πρόσφερε ο "ανεξάρτητος" εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Σανιδάς, υπο την πολιτική προστασία της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την συνδικαλιστική "ανάπαυση" των πλειοψηφιών (Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΣΥΝ) της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεχίζουν το πογκρόμ κατά των εργαζόμενων και των ταξικών σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. Απομένουν να εκδικαστούν άλλες 38 μηνύσεις!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι η καταγγελία του εργαζόμενου Ν. Νικολόπουλου για απειλή κατά της ζωής του και των συγγενικών του προσώπων από τους εντολοδόχους της εργοδοσίας των Jumbo, εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στα συρτάρια. Εκκρεμεί ακόμα μία καταγγελία άλλου εργαζόμενου των Jumbo, σύμφωνα με την οποία τα Jumbo εισέπρατταν δάνειο από τους εργαζόμενους κάνοντάς τους παρακράτηση από τον "θεόρατο" μισθό τους!!!!
Επίσης, με κατάπτυστη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απαγορεύτηκε η συνδικαλιστική δράση στον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας κι απειλεί την πρόεδρό του Μαρία Τσαγκατάκη με 2μηνη φυλάκιση!!!! Ότι ακριβώς παράγγειλε η εργοδοσία των Jumbo!

Η απάντηση στη τρομοκρατία τους είναι η μαζικοποίηση των σωματείων και η ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων. Να συντρίψουμε τον εργοδοτικό συνδικαλισμό!
Όλοι οι Εμποροϋπάλληλοι να γραφτούν στο σωματείο τους - όλοι να συμμετέχουν στις εκλογές που θα γίνουν από 24 Απρίλη μέχρι 3 Μάη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.
10.30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: