8 Μαΐ 2010

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ

Ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι! Με προβοκάτσιες των φασισταριών της Χρυσής Αυγής και του ΛΑ.Ο.Σ. και των "σοσιαλιστών" του ΠΑ.ΣΟ.Κ., νομίζανε ότι μπορούν να ξεμπερδέψουν με την εργατική τάξη και την πολιτική του πρωτοπορία! Σπάσανε τα μούτρα τους! Οι πάνω από 120.000 (μόνο στην Αθήνα) λαού που διαδήλωσαν με τα περιφρουρημένα μπλοκ του Π.Α.ΜΕ. ήταν η απτή απόδειξη ότι η πλειοψηφία δεν θέλει τα μέτρα καταδίκης του! Επιστράτευσαν ακόμα και τους δολοφόνους τους για να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν! Η τεράστια συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 06.05 ήταν γροθιά στο στομάχι των τρισάθλιων ψευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ. Συνεχίζουμε κσι συμμετέχουμε ακόμα περισσότεροι κόντρα στους βρωμερούς συκοφάντες - υπαλληλίσκους των εφοπλιστών και των βιομηχάνων τύπου Μπ. Παπαδημητρίου, Πρωτοσάλτε, Παπαχρήστου, Τέλογου κ.α. Την απάντησή τους θα την πάρουν με τους ακόμα μαζικότερους αγώνες των εργαζομένων που θα τους ξεβράσουν στους ξερότοπους των σιχαμένων πρακτικών τους!

Από τα ξημερώματα απεργιακή φρουρά μαζί με το σωματείο των Λιθογράφων

Σε κάθε αγώνα, ακόμα μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών με το μπλοκ του ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ.

Η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση από την Μεταπολίτευση! Είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι! Ο Λαός δεν σκύβει το κεφάλι!

Τρομάξανε τόσο πολύ από τον όγκο των διαδηλωτών που τα ψέματά τους κατάντησαν γελοία! Ο ΑΝΤ1 είδε 5.οοο διαδηλωτές (!!!!!!) και η ΝΕΤ 15.οοο (!!!!!!). Ήταν τέτοιο το κράξιμο που έφαγαν που αργότερα ανασκέβασαν. Είναι αξιοσημείωτο ότι ξένα ειδησιογρφηκά πρακτορεία μιλούσαν για συμμετοχή στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. από 100.000 μέχρι 200.000 λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: