4 Απρ 2008

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


(Ε.ΣΥ.Ν.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΥΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΟ ΕΣΥΝ, ΜΕ ΤΑ 15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ. ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

ΕΜΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΣΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: