4 Ιαν 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης καταγγέλλει τη δολοφονική στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ εναντίον της Παλαιστίνης στη Λωρίδα της Γάζας, στη διάρκεια της οποίας έχουν χάσει μέχρι τώρα πάνω από 350 Παλαιστίνιοι τη ζωή τους. Αυτή η εγκληματική αεροπορική επιδρομή εναντίον αμάχων πολιτών, ενάντια στους ίδιους Παλαιστίνιους που βρίσκονται αποκλεισμένοι εδώ και βδομάδες, αποτελεί άλλη μια απόδειξη του απάνθρωπου και βάρβαρου καθεστώτος του Ισραήλ. Η πολεμοχαρής πολιτική του Ισραήλ σκοτώνει τους Παλαιστίνιους σε μια αργή γενοκτονία, πλήρως υποστηριζόμενη από τις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης καλεί όλους τους φιλειρηνικούς ανθρώπους να εκφράσουν τη διαμαρτυρία και καταδίκη προς το καθεστώς του Ισραήλ, ενάντια στην αδικία που διαρκεί πια 60 χρόνια ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης υπογραμμίζει τη χρονική στιγμή της επίθεσης, μόλις λίγες βδομάδες πριν τις ισραηλινές εκλογές, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον ανήθικο χαρακτήρα της κυβέρνησης, που δε διστάζει να αξιοποιήσει εκατοντάδες νεκρούς Παλαιστίνιους για την εσωτερική εκλογική μάχη.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης επαναβεβαιώνει την υποστήριξή του προς την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), ως του νόμιμου εκπροσώπου του Παλαιστινιακού Λαού, στον οποίο εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας, καλώντας τον σε ενότητα και αντίσταση ενάντια στις επιθέσεις.

Η μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την εγκαθίδρυση ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η αδικία ενάντια στην Παλαιστίνη δε θα κρατήσει για πάντα!

Ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: