8 Απρ 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ! ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ! 9πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης καλεί όλους τους συναγωνιστές, όλους τους εργαζόμενους, όλους όσους θέλουν να αποτινάξουν και να σταματήσουν τη μεταφορά της καπιταλιστικής κρίσης στην πλάτη μας, να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους συναγωνιστές μας Τάσο Κεσσόπουλο και Χριστίνα Μπέλλα οι οποίοι είναι οι πρώτοι από τους εργαζόμενους που βρίσκονται υπό διωγμό από τα JUMBO, τους εργοδότες, τον ΣΕΒ, με την αρωγή της κυβέρνησης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και την ένοχη συγκάληψη των ξεπουλημένων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η παρουσία μας έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί σήμερα έγινε γνωστό ότι, η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη έβγαλε καταδικαστική απόφαση ενάντια στην πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας Μαρίας Τσαγκατάκη, με δίμηνη φυλάκιση, πρόστιμο 1.000€ και απαγόρευση του αποκλεισμού των καταστημάτων Jumbo!!!! Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία κατά των Jumbo και των τσιρακιών τους για την απειλή κατά της ζωής του απολυμένου από τα Jumbo Νικου Νικολόπουλου!!
Ας καταλάβουν όλοι οι εργαζόμενοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτή η κατάσταση αν δεν αλλάξει το σύστημα στη βάση της Λαϊκής Εξουσίας και Λαϊκής Οικονομίας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: