10 Σεπ 2010

Μαχητικά Συλλαλητήρια για τις 23 Σεπτέμβρη σε όλες τις πόλεις αποφάσισαν οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τα διοικητικά συμβούλια και τις επιτροπές αγώνα των σωματείων των εργαζομένων, των συλλογών αυτοαπασχολούμενων βιοτεχνών και εμπόρων των συλλόγων γυναικών της ΟΓΕ, των σπουδαστών του λεκανοπεδίου αττικής.


Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι

Οι γραμματείες του ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΠΑΜΕ), της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ε.Β.Ε (ΠΑΣΕΒΕ), της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ), του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ (ΜΑΣ), της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΠΑΣΥ) συνεδρίασαν και αποφάσισαν την κοινή δράση και το συντονισμό των κινημάτων.

Συμφώνησαν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης θέσεων και αιτημάτων που θα παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα σημαντικό, ένα μεγάλο βήμα τόσο για τη δημιουργία ενός ρωμαλέου κινήματος αντιμετώπισης των συνεπειών της καπιταλιστικής κρίσης, όσο και κυρίως της οικοδόμησης του μετώπου ενάντια στη δράση των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών οργανισμών.

Στα πλαίσια της κοινής αυτής δράσης αποφάσισαν την πραγματοποίηση μαζικών μαχητικών συλλαλητηρίων σε όλους τους νομούς της χώρας μας στις 23 Σεπτέμβρη με στόχο τη ματαίωση των ανατιμήσεων στο ρεύμα και στο πετρέλαιο, καθώς και την αύξηση του Φ.Π.Α που σχεδιάζει η κυβέρνηση .

Την Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ενημέρωσης για αυτές τις εξελίξεις και την οργάνωση και προετοιμασία του συλλαλητηρίου.

Η σύσκεψη θα γίνει στο ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» Αχιλλέως και μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Καραϊσκάκη στις 6 το απόγευμα

Η παρουσία κάθε συναδέλφου και συναδέλφισσας είναι απαραίτητη.


ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ-ΟΓΕ – ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: