3 Μαρ 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ!

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝΜεγάλη συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήσε το ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. στην πλατεία της Νέας Σμύρνης! Η αγανάκτηση ξεχειλίζει! Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Νέοι και συνταξιούχοι! Εργαζόμενοι και άνεργοι! Μαθητές και γυναίκες! Έλληνες και μετανάστες! Όλοι μαζί, ένωσαν τις φωνές τους, δέιχνοντας και στους υπόλοιπους ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας, το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας και όχι σε μια χούφτα εκμεταλλευτών!

Ο Τ. Κεσσόπουλος, διαβάζει το κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ. προς τον Λαό για την δημιουργία πανστρατίας ενάντια στο Μαύρο Μέτωπο!

Η Πρόεδρος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας Μαρία Τσαγκατάκη, ανακοινώνει την απόφαση των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. να καλέσουν σε απεργία τον ελληνικό Λαό στις 5 Μάρτη, ημέρα που το Μαύρο Μέτωπο Κυβέρνησης - ΝΔ - φασιστών ΛΆ.Ο.Σ. - ΕΕ - καπιταλιστών θέλει να περάσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα από την Βουλή!
Να ποια είναι η νομιμότητά τους!
Να γιατί Νόμος είναι το δίκιο του Εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη!

Περιττό να αναφέρουμε ποιά είναι η αντίδραση των ξεπουλημένων τη ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν, οι ξεπουλημένοι καλούν τους εργαζόμενους να στηρίξουν το Μαύρο Μέτωπο κόντρα στις "αγορές"!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: