11 Μαρ 2010

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. - ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΆ.Ο.Σ., ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!

Το ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ., συσπειρώνει ολοένα και περισσότερους νεοσμυρνιώτες που καταλαβαίνουν ότι μόνο η συσπείρωση και η οργανωμένη πάλη μέσα από τις ταξικές γραμμές του Π.Α.ΜΕ. μπορεί να μας οδηγήσει έξω από την καπιταλιστική κρίση, έξω από τον καπιταλισμό!
Εκατοντάδες συμπολίτες μας απήργησαν και διαδήλωσαν με το Π.Α.ΜΕ. και το ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. γυρνώντας την πλάτη στους συμβιβασμένους του συλλόγου εργαζομένων του δήμου, στη δημοτική αρχή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που καλούσαν ανοιχτά σε απεργοσπασία, δημιουργώντας και πάλι κλίμα τρομοκρατίας στους εργαζόμενους.
Στην πράξη αποδείχτηκαν ψεύτες, η κυβέρνηση, τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ, και οι μηχανισμοί χειραγώγησης (π.χ. δημοσκοπήσεις). Ο Λαός απάντησε ΟΧΙ στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα των καπιταλιστών!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! Η ΕΜΕΙΣ Ή ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ!

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.!


ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: