17 Μαρ 2009

17 ΜΑΡΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. - ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης μαζί με το Συντονιστικό Μαζικών Φορέων Νέας Σμύρνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους μετανάστες, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να κατέβουν στους δρόμους στις 17.03.2009 στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. Η λεγόμενη κρίση, η καπιταλιστική κρίση, δεν αφορά στον κόσμο της εργασίας. Αφορά σε αυτούς, μια χούφτα ανθρώπων, που έχουν συσσωρεύσει απίστευτο πλούτο που τον έχουμε δημιουργήσει εμείς. Καμία κρίση δεν πρέπει να περάσει στις πλάτες μας! Να στείλουμε στα σκουπίδια όλους αυτούς που τους υπηρετούν (κόμματα ευρωμονόδρομου, ΕΕ, ΝΑΤΟ, πολιτικούς και κατασταλτικούς υπαλλήλους) αλλά και τους ίδιους τους πλουτοκράτες. Αν δεν σηκώσουμε τώρα το κεφάλι μας, το μέλλον προμηνύεται ζοφερό. Χειρότερες συνθήκες εργασίας και πόλεμοι είναι στη πρώτη θέση της ατζέντας τους. Γι' αυτό:
* Όλοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 17.03.2009 - προσυγκέντρωση στις 5.30μμ πλ. Κάνιγγος
* Όλοι στο Αντιπολεμικό - Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. στις 20.03.2009 στα προπύλαια - προσυγκέντρωση στις 6.30μμ πλ. Κοραή, έξοδος μετρό
* Όλοι στην Απεργία στις 02.04.2009 με το Π.Α.ΜΕ. - συγκέντρωση στις 10.30πμ στην Ομόνοια.ΥΓ Χαιρετίζουμε τη συμβολική κατάληψη του κτιρίου του Υπ. Ανάπτυξης από τα ταξικά συνδικάτα και το Π.Α.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: