18 Μαρ 2009

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ!

ΟΥΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ - ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. * ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.03.2009 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ (ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ")


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την καθιερωμένη απόκρυψη από τα ΜΜΕ, δεκάδες χιλιάδες εργαζομενοι έδωσαν μαζικό παρόν στα Συλλαλητήρια του Π.Α.ΜΕ. σε όλη την Ελλάδα στις 17 Μάρτη. Η επιτυχία τους μας γεμίζει αισιοδοξία τόσο για την συμμετοχή στην Απεργία στς 2 Απρίλη, αλλά και για την μαζικοποίη των αγώνων που έρχονται.
Το συνεπές Φιλειρηνικό, Αντιιμπεριαλιστικό κίνημα δεν μπορεί να είναι έξω από κάθε τέτοιου είδους διεργασίες. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι το αδυσώπητο κυνήγι του κέρδους από την πλουτοκρατία, η συνεχής χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων και η διαρκής πτώση του βιωτικού επιπέδου των εργαζόμενων, δηλ. αυτών που παράγουν τον πλούτο (τον οποίο συσσωρεύουν μια χούφτα άνθρωποι) οδηγεί στην ένταση της επιθετικότητας του ιμπεριαλισμού, στην αύξηση των εξοπλισμών, σε όλο περισσότερους πολέμους και τραγωδίες με μόνιμα θύματα από την εργατική τάξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: