25 Νοε 2009

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η Ε.Ε.Ν.Σ. ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ!
Εκατοντάδες Νεοσμυρνιώτες έδωσαν το παρών με την Ε.Ε.Ν.Σ. και τους άλλους αγωνιστικούς φορείς της Νέας Σμύρνης και των Νοτίων Συνοικιών



«Απέναντι στο κοινό αντεργατικό μέτωπο της εργοδοσίας και των κομμάτων της πλουτοκρατίας χρειάζεται να οικοδομήσουμε ΤΩΡΑ την ταξική ενότητα της εργατικής τάξης, το κοινό μέτωπο με τους αυτοαπασχολούμενους και τη φτωχή μεσαία αγροτιά, για να ανοίξουμε μια νικηφόρα πορεία, για να έχουμε κατακτήσεις, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Οι κυβερνήσεις του δικομματισμού, προκειμένου να μπλοκάρουν τον ξεσηκωμό των εργαζομένων, παρουσιάζουν τα μέτρα σαν μονόδρομο, χρησιμοποιούν εκβιαστικά διλήμματα, προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους», σημείωσε, ανεβαίνοντας στο βήμα της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομόνοιας, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και κεντρικός ομιλητής.



Από τον κόσμο της εργασίας και της νεολαίας δεν έλειψε κανείς! Θερμό χαιρετισμό απηύθυναν ο Χέσους Χέτε Ολάρα, από τη Διεθνή Οργάνωση Μετάλλου, που είναι μέλος της ΠΣΟ, ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ, ο Κώστας Δημουλάς από την Παναττική Συντονιστική Συμβασιούχων ΟΤΑ, ο Δημήτρης Βιτάλης από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Λία Κουρτάκου από την Πανελλαδική Συντονιστική Εργαζομένων με stage και η Βάσια Χριστοδουλιά, από τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβασιούχων ΓΓ Αθλητισμού.

Αφού τους ξεζούμισαν, τους πέταξαν στο δρόμο σα στιμένες λεμονόκουπες! Οι εργαζόμενοι στα stage οργανώθηκαν και κατέβηκαν στον Αγώνα διεκδικώντας το αυτονόητο: σταθερή εργασία για ΟΛΟΥΣ! Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας! Ασφάλιση για όλους στα 55 για τις γυναίκες και στα 60 για τους άνδρες!
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει; Κι όμως! Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως το δικαίωμα στην εργασία είναι μια ωραία έκφραση!!!! (ακριβώς έτσι το είπε ο κ Λοβέρδος!!!!!) που στην πράξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί! Μαζί ΝΔ και ΛΑΟΣ, ενω ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχει κερδίσει τους δήμους εφαρμόζει τις ελαστικές μορφές εργασίας πρώτος και καλύτερος!! Η Νέα Σμύρνη το γνωρίζει πολύ καλά!!
ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: