11 Φεβ 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 10/02 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 24/02.

Η 10η Φλεβάρη 2010 θα αποτελέσει σταθμό για τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης μας. Δεκάδες καταστήματα, ακολουθώντας την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, έκλεισαν και συμμετείχαν στην Απεργία. Η συμμετοχή θύμισε την δεκαετία του 80, τότε που η ΕΒΕΝΣ είχε ταξικό προσανατολισμό και δεν είχε καμία σχέση με το σωματείο σφραγίδα που είναι σήμερα. Επιτακτικά μπαίνει το ζήτημα δημιουργίας Επιτροπής Αγώνα ΕΒΕ Νέας Σμύρνης, που θα πάρει στα χέρια της τις διεκδικήσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών που μαζί με τους εμποροϋπάληλους βρίσκονται στο στόχαστρο των πολυεθνικών!
Από τα ξημερώματα, Νεοσμυρνιώτες δήλωσαν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της Newsphone (11880) οι οποίοι, ειδικά τους τελευταίους μήνες, τελούν υπό την τρομοκρατία της εργοδοσίας και των εκατοντάδων απολύσεων που έχει πραγματοποιήσει.
Οι εργαζόμενοι της Νέας Σμύρνης (εργάτες δήμου, εμποροϋπάλληλοι, μικρομεσαίοι επαγγεματίες, μαθητές και γονείς, γυναίκες, μετανάστες και συνταξιούχοι) έδωσαν ακόμα πιο μαζικό και μαχητικό παρόν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα!
Οι Νεοσμυρνιώτες εργαζόμενοι, ακολουθώντας την προτροπή του Συντονιστικού Μαζικών Φορέων Νέας Σμύρνης, από το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της απεργίας, βρέθηκαν στους καταπέλτες των πλοίων στον Πειραιά, στέκοντας αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους ναυτεργάτες!

ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΏΝ - ΕΕ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΝΔ - ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: