25 Φεβ 2010

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.

Για άλλη μια φορά, οι νεοσμυρνιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συντονιστικού Μαζικών Φορεών Νέας Σμύρνης, και δυναμικά κάλεσαν τους συμπολίτες μας να απεργήσουν με το Π.Α.ΜΕ. στις 24.02 και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην Ομόνοια στις 12μ

Το κάλεσμα στους εργατοϋπάλληλους και τους μικρούς ΕΒΕ βρήκε θερμή ανταπόκριση. Τα μηνύματα για την επιτυχία της Απεργίας, πολλά και θετικά!
Εδώ υπάρχει Π.Α.ΜΕ., δεν είναι Ιρλανδία - την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!
Η τρομοκρατία των μεγαλοεργοδοτών, η οποία εκφράζεται με τις πλάτες της κυβέρνησης, δεν περνάει. Τα ταξικά σωματεία δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσουν τα όποια μέτρα κατά των εργαζομένων, της λαϊκής οικογένειας. Είναι ψέματα ότι η κυβέρνηση "πιέζεται" από την Ε.Ε. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ, στα προεκλογικά τους προγράμματα το έγραφαν ξεκάθαρα. Και να μην ξεχνάμε: υπάρχει φαρδιά πλατιά η υπογραφή τους στη συνθήκη της Λισαβόνας το 2000, ενώ παρέα με τον ΣΥΝ υπέγραψαν το Μάαστριχτ και τώρα πληρώνει ο λαός.
Το μήνυμα είναι σαφές και προς τη δημοτική αρχή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και της ξεπουλημένης ηγεσίας του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο: η άθλια προσπάθεια απεργοσπασίας και αποπροσανατολισμού θα πέσει στο κενό. Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων θα είναι η απάντηση στους οσφυοκάμπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: