25 Φεβ 2010

Τεράστιας σημσίας η μεγάλη επιτυχία της Απεργίας! Οι εργαζομενοι είπαν ΟΧΙ στα αντιλαϊκά μέτρα του μαύρου μετώπου

Από τα ξημερώματα, δεκάδες νεοσμυρνιώτες αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΜΦΟΝΕΣ και ενίσχυσαν τις απεργιακές φρουρές της Ομοσπονδίας Χάρτου στον Κοσκινίδη και στο Άρτιον των αδελφών Σουλάκων. Και τα δύο έκλεισαν, το Άρτιον για πρώτη φορά! Η συνέχεια φαίνεται ελπιδοφόρα! Η εργοδοσία κάλεσε, ανεπιτυχώς, τους εργαζόμενους να πιάσουν δουλειά δύο ώρες νωρίτερα, δηλ. στις 5πμ!!
Παρά τους τραμπουκισμούς των αδελφών Σουλάτων και των παρατρεχάμενών τους, κανένας εργαζόμενος στο Άρτιον δεν δούλεψε. Ο πανικός των εργοδοτών ήταν τέτοιος, που κάλεσαν την αστυνομία για να σπάσει την Απεργία!
Ακόμα και η ομάδα Δ επιστρατεύτηκε για να αντιμετωπίσει η εργοδοσία του Άρτιον την Απεργία!!
Στο τηλεφώνημα του εργοδότη, τα σώματα καταστολής είναι απίκο!! Όταν πρόκειται για τη βία και την τρομοκρατία που ασκείται στους χώρους εργασίας από την εργοδοσία, τότε είναι απασχολημένοι με άλλα, πιο "σοβαρά" ζητήματα!!!
Η ξεφτίλα της απεργοσπασίας!! Μιά χούφτα "μεσαίων" "στελεχών" του Κοσκινίδη περιμένουν για να μπούν να δουλέψουν. Τι κι αν 90 εργαζόμενοι απέργησαν! "Το τομάρι μας να 'ναι καλά (για πόσο άραγε;) και οι άλλοι να πα να πνιγούν"!
Η εικόνα τα λέει όλα! Σε κάθε κινητοποίηση, σε κάθε αγώνα, όλο και περισσότεροι νεοσμυρνιώτες συντάσσονται με τις ταξικές δυνάμεις. Από αύριο ακόμα πιο δυνατά!
Οι εργοδότες χωρίς εμάς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Εμείς, χωρίς τους εργοδότες, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: