10 Ιουλ 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ με την λήρωση του πρώτου αριθμού του λαϊκού λαχείου την Τρίτη 6 Ιούλη.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ήρθαν σε επαφή με χιλιάδες εργαζόμενους, οργανώνοντας την επιτυχία των μεγάλων απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων. Μέσα και από αυτή τη διαδικασία έγινε σοβαρή προσπάθεια στην οργάνωσή τους στα συνδικάτα και ιδιαίτερα σε χώρους που δουλεύουν νέοι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όλες τις άθλιες μορφές απασχόλησης. Ήταν συγκινητική η συμβολή συναδέλφων ανέργων που από το απαράδεκτο επίδομα ανεργίας προσέφεραν ότι ήταν δυνατόν.

Αυτό βέβαια δημιουργεί παράλληλα μεγάλες ευθύνες για την συνέχιση της πάλης ενάντια στην εργοδοσία, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Η Ε.Γ του ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, τους μετανάστες, τους συνταξιούχους για την συμβολή τους στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, που είναι απαραίτητος όρος για την συνέχιση της πρωτοπόρας και πολύμορφης δράσης του για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Καθώς και για την ουσιαστική συμβολή τους για την επιτυχία του 16ου Συνεδρίου της ΠΣΟ, που έχουμε αναλάβει τη διοργάνωσή του και χρειάζεται οικονομική στήριξη.

Στην επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης συνέβαλαν τα στελέχη και τα Δ.Σ. των σωματείων, των Ομοσπονδιών, των Εργατικών κέντρων, οι επιτροπές αγώνα που πρωτοστάτησαν και σε αυτή τη μάχη, μαζί με την πάλη για την οργάνωση των αγώνων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τον αγώνα με περισσότερες δυνάμεις, τη μάχη για τις συλλογικές συμβάσεις, για την υγεία, ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο εργοστασίων.

Ο αριθμός που κερδίζει με βάσει την κλήρωση του λαϊκού λαχείου την 6η Ιούλη 2010 είναι ο 29095 και ανήκει στους λαχνούς που πήρε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

Το ότι τελείωσε με επιτυχία η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ δε σημαίνει ότι σταματάμε εδώ. Οι απαιτήσεις της ταξικής πάλης είναι τεράστιες και γι΄ αυτό συνεχίζουμε την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ από τα Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, συνδικάτα και τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: