15 Ιουλ 2010

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ - ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ


Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μιλώντας στις 13.07.2010 στο «Συμπόσιο της Σύμης», επιβεβαίωσε με το παραπάνω τις ανησυχίες του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος και του λαού γενικότερα. Για άλλη μια φορά, ακόμα πιο γλαφυρά, εντόπισε τον εχθρό στους λαούς που διεκδικούν, που δεν σκύβουν το κεφάλι! Με ακόμα πιο αποκαλυπτικό τρόπο δήλωσε ότι ανήκει αυτός και το ΠΑΣΟΚ στους "προθύμους" των εγκληματιών του ΝΑΤΟ! Αυτά ήταν τα λόγια του: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με άλλες απειλές: Τη βία, την παγκόσμια πενία, τα νέα μεταναστευτικά ρεύματα, την ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση του περιβάλλοντος, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη διάδοση αυτών»! Στην ουσία αναπαρήγαγε τις απειλές που περιλαμβάνει το στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ. Χαρακτήρισε «νέα μορφή βαρβαρότητας» την ιδεολογία και πολιτική που αμφισβητεί και αντιπαλεύει την πλουτοκρατία, η οποία είναι ο δημιουργός όλων των τραγωδιών επάνω στον πλανήτη. Επομένως αναγνώρισε και το "δικαίωμά" του για όξυνση της κρατικής καταστολής του λαού.
Εξήγησε την προέλευση της πείνας και των μεταναστευτικών ρευμάτων ως αποτέλεσμα του «φονταμενταλισμού» και της «βίας», αυτών των απίστευτων ιδεολογημάτων των διαχειριστών του καπιταλισμού! Κατά τον κύριο Παπανδρέου και τους σοσιαλδημοκράτες συνδαιτυμόνες του, δεν υπάρχει ανισότητα, δεν υπάρχει πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που την δημιουργεί! Επομένως, ο κ. Παπανδρέου και το σινάφι του Πόρου, τροφοδοτεί ενέργειες μηχανισμών κρατικών υπηρεσιών και παρακράτους, που δρουν προβοκατόρικα κατά των αντιιμπεριαλιστικών, αντιμονοπωλιακών, αντικαπιταλιστικών λαϊκών κινημάτων, ενισχύουν την κρατική τρομοκρατία. Στο όνομα όλων αυτών γίνονται οι πόλεμοι σε Ιράκ-Αφγανιστάν, η «αντιτρομοκρατική» κρατική καταστολή.
Να υπενθυμίσουμε (για όσους τυχόν τους διαφεύγει): αντιπρόεδρος της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" είναι ο Ehud Barak, της Ισραηλινής κυβέρνησης που επί δεκαετίες δολοφονεί τον Παλαιστινιακό Λαό και όποιους τολμάνε να τους βοηθήσουν!
Είναι επικίνδυνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: