9 Ιουν 2010

ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ & ΣΙΑ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Οι μάσκες έπεσαν! Οι εφοπλιστές, μαζί με τους υπαλληλίσκους τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΜΜΕ, ξεσκεπάστηκαν! Τα ψέματά τους και η επίκληση τους περί πατριωτικής ανάγκης να σκύψουμε το κεφάλι πέφτουν στο κενό. Με τερατώδη ψέματα προσπάθησαν τόσο καιρό να μας πείσουν ότι οι ναυτεργάτες λειτουργούν αντίθετα προς τα συμφέροντα της πατρίδας, γιατί τάχατες εμποδίζουν τον τουρισμό.
Κοιτάξτε τι γράφει η ναυαρχίδα τους, "Καθημερινή", για τους ναυτεργάτες που σταμάτησαν το πλοίο - γαλέρα "ROPAX 1" (με 33 ανασφάλιστους ρουμάνους ναυτεργάτες):

Αυτό θέλουμε;
Όταν το θράσος δεν τιθασεύεται εγκαίρως οδηγεί σε επικίνδυνα φαινόμενα. Μετά τις παράλογες κινητοποιήσεις κατά της άρσης του καμποτάζ, συνδικαλιστική οργάνωση αποφάσισε τώρα να εμποδίσει τη φόρτωση ιταλικού εμπορικού πλοίου, επειδή δεν έχει Έλληνες στη σύνθεσή του. Αν το επίσημο κράτος δεν εμποδίσει αυτού του τύπου τις ενέργειες σύντομα θα φτάσουμε σε ένα σημείο που η Ελλάδα θα μετατραπεί στην Αλβανία του Εμβέρ Χότζα. Κανένα πλοίο δεν θα μπορεί να πιάνει σε ελληνικά λιμάνια αν δεν ρωτήσει πρώτα και δεν πάρει την άδεια μιας εκβιαστικής συνδικαλιστικής ομάδας. Αυτό θέλουμε;
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_77_09/06/2010_403847


Ψεύτες και συκοφάντες! Αυτοί είναι οι εφοπλιστές και οι υπαλληλίσκοι τους, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και οι αργυρώνητοι στα ΜΜΕ! Μετά το όργιο ψεμάτων, συκοφαντίας και τρομοκρατίας κατά των ναυτεργατών και των εργαζομένων γενικότερα, με πρόσχημα τον τουρισμό, τώρα ξεσα-λώνουν γιατί δεν περνούν τα σχέδια τους, να υποκύψει ο Λαός!
Το Αντιιμπεριαλιστικό Φιλειρηνικό Κίνημα, ξέρει πολύ καλά, πως όλοι αυτοί στέκονται απέναντι στον Λαό, απέναντι στην Ειρήνη. Είναι αυτοί που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στους στρατοκράτες της Τουρκίας, αυτοί που ευχαρίστησαν τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές για τα Ίμια, αυτοί που κόντρα στο Σύνταγμά τους, έδωσαν γη και νερό στους ιμπεριαλιστές μακελάρηδες της Γιου-γκοσλαβίας, αυτοί που στήριξαν το σχέδιο Ανάν, αυτοί που παρέδωσαν το Αιγαίο στις ορέξεις του ΝΑΤΟ, αυτοί που συνδιαλέγονται με τους δολοφόνους ιμπεριαλιστές του Ισραήλ!
Δεν έχουμε τίποτα κοινό μ’ αυτούς! Κάθε ανησυχία τους, είναι ένα βήμα δικό μας προς τα μπρος! Έχουμε τη δύναμη, έχουμε το δίκιο, είμαστε οι πολλοί! Όλοι στους δρόμους, Ξεσηκωμός! Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους, σε όλους τους κλάδους εργασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: