27 Ιουν 2010

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ Ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ; ΝΑ ΠΩΣ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Προ πολλού έχει πάρει την απόφαση στη ζωή του, ότι το πρόσωπο, του οποίου τα χνάρια, θα ήθελε να ακολουθήσει, είναι του παππού του. Αν το ζήτημα ήταν προσωπικό τότε δεν θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα για τον λαό. Ο κύριος αυτός όμως είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σοσιαλδημοκρατών, οι οποίοι, αφού ουδέποτε τον αμφισβήτησαν, είναι η φωλιά που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Όπως το 1936 στη Γερμανία, την δεκαετία του '90 στη Γαλλία, αλλά και αλλού, η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Ο αδίστακτος συνήγορος του Καρατζαφέρη, ο "τραγουδιστής" στην προδοσία Οτσαλάν, με το θράσος του αλαζόνα υπαλληλίσκου της αστικής τάξης, κατηγορεί το λαϊκό κίνημα, τις μεγάλες απεργίες, το ΚΚΕ και τα "κόμματα της αριστεράς" (όπως τα αναφέρει στη συνέντευξή του) ως υπεύθυνους για τους θανάτους των εργαζομένων της Marfin στη μεγάλη Απεργία της 5ης Μαΐου!! Λέει και άλλα πολλά "όμορφα" τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε στην συνέντευξή του στην (που αλλού) "Καθημερινή"! Όσοι έκαναν το λάθος και ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ ή τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Μπορούν να διορθώσουν το λάθος τους:
Όλοι στην Απεργία της 29ης Ιούνη και στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στις 11πμ στο Σύνταγμα. Με τους Αγώνες μας θα καταργήσουμε το μνημόνιο που ψήφισαν και στήριξαν φανεροί και κρυφοί φασίστες, σοσιαλδημοκράτες και νεοφιλελεύθεροι. Να δυναμώσουμε το ταξικό συνδικαλιστικό μέτωπο, να γυρίσουμε την πλάτη μας στις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100026_27/06/2010_405906

Δεν υπάρχουν σχόλια: