25 Ιουν 2010

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΜΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ!

ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑΝ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.;!!!

Στη μεγάλη Απεργία της 23ης Ιούνη, ο μηχανισμός του κράτους χρησιμοποίησε σχεδόν το σύνολο των εργαλείων του κατά της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων και άλλων εργαζόμενων! Από τα άθλια παπαγαλάκια του ΣΚΑΪ και των άλλων εφοπλιστικών καναλιών (MEGA, ANT1, ALTER, STAR), μέχρι τα πληρωμένα τομάρια των φασιστοειδών, μπήκαν στη σειρά για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους! Ψέματα, λάσπη, προβοκάτσιες, τραμπουκισμοί χρησιμοποιήθηκαν για να κάμψουν το φρόνημα των απεργών. Μέχρι και μηνύσεις και εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για να συλληφθούν μέλη των διοικήσεων των Σωματείων των ναυτεργατών και των εργατών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης! Τι δείχνουν όλες αυτές οι κινήσεις;
Είναι σε πανικό, γιατί βλέπουν τα άλματα που κάνει ο ταξικά προσανατολισμένος συνδικαλιστικός φορέας του Π.Α.ΜΕ.. Συνεχώς συσπειρώνεται κόσμος στα ταξικά σωματεία, γεγονός που αποδεικνύει ότι μεγαλύτερες μάζες εργαζομένων γυρνάνε την πλάτη στους απεργοσπάστες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΠΝΟ κ.α. και θέλουν με οργανωμένο τρόπο να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει: την Εξουσία.
Φοβούνται ότι το κύμα της Λαϊκής Οργής έρχεται να τους πετάξει στα ματωμένα βράχια των εργοδοτικών εγκλημάτων τους.
Τρέμουν γιατί ξέρουν ότι οι εργαζόμενοι συνειδητοποιούν ότι μια χούφτα άχρηστων κηφήνων τους ρουφάει το αίμα, ότι μπορούν να φτιάξουν την άλλη κοινωνία που οι εργάτες θα διοικούν με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες του Λαού!
Η μαύρη συμμαχία μονοπωλίων, ΕΕ, τρόικας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΆ.Ο.Σ., ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σκάβουν το λάκο του Λαού. Μόνο που εδώ υπάρχουν το Π.Α.ΜΕ. και το ΚΚΕ, που όχι μόνο παλεύουν για να μην περάσουν τα εγκληματικά μέτρα τους αλλά προετοιμάζουν τον δρόμο για την Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11πμ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!


Ακόμα περισσότεροι νεοσμυρνιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα το ΣΥ.Μ.ΦΟ.ΝΕ.Σ. για συμμετοχή στην Απεργία του Π.Α.ΜΕ.

Δεκάδες χιλιάδες Απεργοί συγκεντρώθηκαν στη Ομόνοια

Η Αλεξάνδρα Μπαλλού ήταν η κεντρική ομιλήτρια της Απεργιακής συγκέντρωσης

Στους καταπέλτες δόθηκε η νικηφόρα μάχη των ναυτεργατών και άλλων εργαζομένων, τσαλακίζοντας την απαράδεκτη απόφαση για τηναπαγόρευση της Απεργίας από το Δικαστήριο.

Εκατοντάδες εργάτες κι εργάτριες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους ναυτεργάτες! Η ταξική αλληλεγγύη έναι θέμα τιμής! Και γνωρίζουν πολύ καλά, πως σήμερα δεν ειναι 2002!

Δεν υπάρχουν σχόλια: