1 Δεκ 2009

Η ΕΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΙΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΟΝΔΟΥΡΑΣ!

Στις 28 Ιούνη έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ονδούρα που ανέτρεψε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Μ. Σελάγια. Καθημερινά, ο λαός της Ονδούρας βρίσκεται στους δρόμους και διαδηλώνει ενάντια στους πραξικοπηματίες.
Για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού αλλά και για να δημιουργήσουν "βάσεις" στήριξής τους από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, οι πραξικοπηματίες οργάνωσαν
προχτές εκλογές - παρωδία. Σύμφωνα με τα δημοκρατικά πρότυπα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, οι εκλογές έγιναν χωρίς διεθνείς παρατηρητές!
Και η "ΕΕ", που οι πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου την ονομάζουν "αντίπαλο δέος των ΗΠΑ", τι λέει; Τη διατύπωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Λουτς Γκίλνερ σε συνέντευξη Τύπου. Είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι εκλογές έγιναν με ειρηνικό τρόπο και σε συνθήκες ηρεμίας» ... «είναι σημαντικό προς το παρόν όλες οι πλευρές (εννοεί οι πραξικοπηματίες και ο νόμιμα εκλεγμένος Μ. Σελάγια) να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για διάλογο, ώστε να βρουν μια ειρηνική λύση στην πρόσφατη κρίση»!!!!!
Η τακτική τους πάγια για όλους και παντού: θύτης και θύμα στο ίδιο τσουβάλι Είναι ο τρόπος για να κατηγορούν τους λαούς ως συνυπεύθυνους των κακών που έπονται από τις ιμπεριαλιστικές επιλογές! Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο υπογράφουν αντικομμουνιστικά μνημόνια και γι' αυτό έχει στους κόλπους της χώρες που διώκουν τους κομμουνιστές και τιμούν τους τέως Ες - Ες. Απλά κάτι τέτοιες τοποθετήσεις μάς επιβεβαιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: