16 Μαΐ 2010

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ - ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Από νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν μπλοκ από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Από τα πρώτα που είδαμε ήταν αυτό της Πελλοπονήσου.


Το πεδίο του Άρεως είχε γεμίσεις ήδη από τις 11πμ και χιλιάδες κόσμου συνέχιζαν σαν ποτάμια να κατεβαίνουν!

Εκατοντάδες χιλιάδες! Μαζί με τους Κομμουνιστές και χιλιάδες ριζοσπάστες αγωνιστές διαδήλωσαν ενάντια στο τέλμα του σάπιου συστήματος, του Καπιταλισμού. Βροντοφώναξαν όλοι μαζί ότι υπάρχει λύση: η Λαϊκή Οικονομία και Λαϊκή Εξουσία - ο Σοσιαλισμός. Ο Ελληνικός Λαός με πρωτοπόρο το ΚΚΕ, αποτελεί τον φάρο για τους Λαούς της Ευρώπης (και όχι μόνο) για την ρήξη και την ανατροπή του συστήματος! Ο κόσμος που μαζεύτηκε διατράνωσε και κάτι άλλο: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (ή ότι άλλο προκύψει) ΚΑΙ ΤΩΝ "ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ" ΤΗΣ "ΔΡΑΣΙΣ" (ξέρετε... του αλευροβιομήχανου υπουργού της ΝΔ και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στ. Μάνου) ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ! ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: