6 Φεβ 2009

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΛΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ.


Η αγανάκτηση των εργαζομένων είναι πια έκδηλη. Δεν πρόκειται να περάσουν τα σχέδια των πολυεθνικών του ΣΕΛΠΕ και όλων των δυνάμεων του κεφαλαίου και της αντίδρασης. Τα σαθρά επιχειρήματα της εργοδοσίας κατέπεσαν, όπως ακριβώς θα καταπέσει και όλο το σάπιο σύστημα που τους θρέφει. Την υπεράσπιση των ταξικών δυνάμεων στήριξαν και η βουλευτής του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, και το μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Χρ. Κατσώτης. Την στήριξή τους ξέφρασαν έξω από την αίθουσα δεκάδες εκπρόσωποι εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων.
Όπως ανέφερε κι ο Γ. Πέρρος, μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ., "ότι και να σκαρφιστεί το μεγάλο κεφάλαιο, ότι μηχανισμούς κι αν χρησιμοποιήσει, οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να υποκείψουν. Η διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, γιατί δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσει στην πλάτη τους η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Έχουμε χρέος σε όλους τους εργάτες που έχουν δολοφονηθεί στους χώρους εργασίας, σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν μείνει ανάπηροι και που για τους υπευθυνους των εγκλημάτων αυτών η δικαιοσύνη, η αστυνομία, το κράτος, δεν έχουν κουνήσει ούτε το μικρό τους δακτυλάκι".
Ο αγώνας για την επαναπρόσληψη του Ν. Νικολόπουλου συνεχίζεται. Απόψε στις 17.30 όλοι στη στάση του ηλεκτρικού στα Πευκάκια και αύριο σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχουν καταστήματα "Jumbo"

Δεν υπάρχουν σχόλια: