22 Φεβ 2009

Η Εργοδοσία των Jumbo προκαλεί και οξύνει την αδιαλαξία της: Όλοι στις 24/2, 9πμ στο κτίριο 5 στην Ευελπίδων.

Τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή ενέργεια από πλευράς δικαιοσύνης και αστυνομίας για να αποδοθούν ευθύνες σ' αυτούς που εκβιάσανε και απειλήσανε τον απολυμένο εργαζόμενο των Jumbo, με τις πλάτες της κυβέρνησης και της ξεπουλημένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία των Jumbo ξανακατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στο Π.Α.ΜΕ., στα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές που οργανώνουν τον ταξικό αγώνα των εργαζομένων! Το κείμενο που κατάθεσαν είναι αντιγραφή του προηγούμενου με τις προσθήκες να απαγορευτούν οι ντουντούκες, τα πανό και τα τρικάκια!!!!!! Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι, θα καταφύγει και κατά της εφ. "Ριζοσπάστης" η οποία συνεχώς καλύπτει τις εξελίξεις (οι υπόλοιπες μέχρι σήμερα δεν αναφέρονται καν στα γεγονότα, αφού η πολυεθνική τους βουλώνει το στόμα με πακτωλό χρημάτων μέσω των διαφημίσεων)!!
Γι' αυτό:
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 5 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 24/2 ,9πμ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ (39 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ, ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: