24 Φεβ 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ JUMBO: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!

Στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της πολυεθνικής Jumbo εναντίον συνδικάτων που εντάσσονται στο Π.Α.ΜΕ., σε συνδικαλιστές και στο Π.Α.ΜΕ. αποδείχτηκε περίτρανα ότι στη κοινωνία που ζούμε υπάρχουν δυο κόσμοι που συγκρούονται: ο κόσμος των εργοδοτών, των πλουτοκρατών με όλη τη σαπίλα τους και ο κόσμος των εργατών, των εργαζομένων γενικότερα που το ήθος τους στέκεται σαν αγκάθι στο μάτι των πρώτων. Στο δικαστήριο έγινε ξεκάθαρο από τις θέσεις των εκπροσώπων τους:

ο κ. Μακρής από το ΣΕΛΠΕ δήλωσε με απύθμενο θράσος: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!

ο Ν. Νικολόπουλος απάντησε το εξής, κάνοντάς μας και πάλι περήφανους: ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ: ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;!
Ανάλογες απαντήσεις εισέπραξαν οι δικηγόροι του Jumbo από τον Γ. Πρωτούλη, βουλευτή του ΚΚΕ και γραμματέα του Κ.Σ. της ΚΝΕ και τον Χρ. Κατσώτη, στέλεχος του Π.Α.ΜΕ., όταν οι πρώτοι, κατ' επανάληψη, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αλλάξουν ρόλο και να θυμισουν κουκουλοφόρους δοσίλογους της κατοχής.

Τα σχόλια περιττεύουν.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο εκπρόσωπος των Jumbo (περιφερειάρχης από Θεσσαλονίκη) ήταν μια αξιολύπητη παρουσία, που καθόλη τη διαδικασία (5ώρες) παρέμεινε όρθιος, αφού οι εριστικοί δικηγόροι της πολυεθνικής δεν του επέτρεψαν να κάτσει!! Αυτή είναι η μοίρα για τα τσιράκια...

Η απόφαση θα βγει μετά από μια, τουλάχιστον, εβδομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι, ακόμα δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που εκβίασαν και απείλησαν τον Νικολόπουλο, ενώ η πολυεθνική Jumbo με τα τσιράκια της έχει υποβάλει 39 μηνύσεις εναντίον εργαζομένων και συνδικαλιστών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: