10 Μαρ 2011

ΕΕΔΥΕ: Διεθνής αντιιμπεριαλιστική συνάντηση στα Χανιά

Στις 19 και 20 Μάρτη, με τη συμμετοχή κινημάτων ειρήνης από τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή

Πλούσια δραστηριότητα, δεμένη με τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, αναπτύσσει το επόμενο διάστημα η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη. Ανάμεσα στις κεντρικές παρεμβάσεις περιλαμβάνεται η διεθνής αντιιμπεριαλιστική συνάντηση κινημάτων ειρήνης από τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, στα Χανιά, στις 19 και 20 Μάρτη, την οποία διοργανώνουν από κοινού η ΕΕΔΥΕ και οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης.

Οι εκδηλώσεις του διημέρου θα κορυφωθούν με την πραγματοποίηση παγκρήτιας λαϊκής αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης στη βάση της Σούδας την Κυριακή 20 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Η διεθνής συνάντηση θα διοργανωθεί και με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και σε αυτήν έχουν δηλώσει συμμετοχή τα αντιιμπεριαλιστικά κινήματα από Σερβία, Κροατία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, Παλαιστίνη, Συρία, Λίβανο, Ιράν, Αίγυπτο, Ισραήλ.

Θα προηγηθεί στις 17 Μάρτη, στην Αθήνα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Επιτροπή Ειρήνης Αιγύπτου και την Παλαιστινιακή Επιτροπή για την Ειρήνη και Αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: